Dodon şi Greceanîi, la sfat cu ambasadorul Rusiei la Chişinău

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi au avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chişinău, Farid Muhametşin. Cei trei au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei politice şi social-economice din Republica Moldova. Un alt subiect de discuţie a vizat relaţiile bilaterale moldo-ruse.

Igor Dodon l-a informat pe ambasadorul rus despre participarea sa la Forumul economic internaţional, desfăşurat la Sankt-Petersburg, precum şi despre înţelegerile la care s-a ajuns în cadrul întrevederii cu Andrei Fursenko, consilierul preşedintelui rus, copreşedinte al comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică Republica Moldova – Federaţia Rusă, precum şi cu ministrul pe probleme de integrare şi macroeconomie în cadrul Comisiei economie Euro - Asiatice, Tatiana Valova.

Farid Muhametşin a salutat participarea deputaţilor moldoveni la Forumul economic internaţional de la Sankt-Petersburg, subliniind interesul exprimat de partea rusă în dezvoltarea şi fortificarea relaţiilor moldo-ruse în diferite domenii.

Potrivit ambasadorul rus la Chişinău, este necesară devoltarea relaţiilor între Rusia şi Moldova atât la nivelul autorităţilor celor două state, cât şi la cel al cercurilor oamenilor de afaceri şi a societăţii civile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu