Dodon recunoaşte că a călătorit pe banii lui Şor, iar familiile lor au avut o relaţie destul de apropiată

Embed:

La câteva zile după dezvăluirile lui Ilan Şor despre Igor Dodon, ultimul îşi dă arama pe faţă. Şeful statului a recunoscut la o emisiune televizată că a călătorit împreună cu actualul primar de Orhei şi că familiile lor au avut o relaţie destul de apropiată.

Dodon neagă însă că Şor i-ar fi finanţat două campanii electorale. Totodată, a refuzat să comenteze acuzaţiile că ar orchestra dosare penale în Rusia, în care figurează membrii familiei lui Şor.

"E dintr-o familie bună. Ne întâlneam cu familiile.

Da! Împreună am fost undeva. Dar nu la invitația lui, ci a altor persoane. Nu voi da nume pentru că nu e frumos.

Și acum el ce încearcă? Să arate fotografiile cum noi cu soțiile bem ceai?!

Probabil ăsta e nivelul. Sau că alții au finanțat? Lăsați prostia asta. Înțeleg că sunteți meșteri în a desena orice", a spus preşedintele ţării, Igor Dodon.

Precizările lui Dodon vin după ce, acum câteva zile, Şor a spus că este ameninţat de oameni din anturajul preşedintelui că soţia şi copiii săi vor avea probleme serioase în Rusia. Primarul de la Orhei susţine că nu s-a aşteptat la o asemena turnură, întrucât, până acum, erau în relaţii foarte bune. Totodată, Şor a precizat că, împreună cu Veaceslav Platon, a finanţat două campanii electorale ale PSRM, că i-a plătit vacanţele lui Dodon, că au zburat împreună la Monaco, cu un avion pus la dispoziţie tot de el.

Întrebat dacă are de gând să-l atace în judecată pe Ilan Şor pentru denigrare, Igor Dodon a răspuns că nu o va face.

"Dacă eu m-aș duce în judecată pentru fiecare "clovn" şi "bufon", asta ar însemna că preşedintele doar cu asta şi trebuie să se ocupe. Ei doar asta așteaptă. Să fim sinceri și să nu acordăm multă atenție. E foarte clar. E un politician cu responsabilitate socială scăzută",  a spus preşedintele ţării, Igor Dodon.

La conferinţa de presă pe care a organizat-o, Şor a adus o geantă despre care spune că a fost folosită pentru a transmite ”diverse lucruri” lui Igor Dodon, fără a preciza însă despre ce e vorba.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu