Dodon promite să-şi dea demisia, dacă nu se ţine de promisiuni

Candidatul PCRM la fotoliul de primar al Capitalei, Igor Dodon, se arată convins de victoria în alegerile locale din 5 iunie. De aceea promite că dacă peste 18 luni de la preluarea funcţiei de primar nu-şi va îndeplini promisiunile, va  iniţia un referendum pentru schimbarea conducerii Primăriei. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă azi, 3 iunie.

Dodon s-a referit, printre altele, la scoaterea la concurs a tuturor posturilor din Primăria Generală, şi deschiderea unui birou de consiliere gratuită pentru cetăţeni în fiecare sector.

Comunistul mai promite că la fiecare şase luni ar ieşi cu un raport de activitate în faţa locuitorilor din Chişinău.

Dodon nu s-a prezentat de unul singur la întâlnirea de azi cu electoratul, ci însoţit de toată echipa de candidaţi la funcţiile de consilier. Zinaida Greceanîi a dat asigurări că vrea să asigure transparenţa deciziilor privind privatizările, prin afişarea anunţurilor pe site-ul Primăriei cu cel puţin 60 de zile înainte de licitaţie.

Comuniştii mai promit că, de fapt, orice fel de hotărâre importantă ar fi precedată de consultarea locuitorilor, dacă ei ar avea majoritatea în Consiliul Municipal.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu