Dodon îşi face campanie cu "foc de arme"

Embed:

Candidatul comuniştilor pentru primăria Capitalei, Igor Dodon, îşi face campanie cu foc de arme. Marţi, 12 aprilie, politicianul le-a dat întâlnire mai multor bloggeri la un tir, unde a încercat să-i impresioneze prin măiestria sa de a mânui pistolul. Deşi Dodon infirmă că a organizat offline-ul pentru a se promova, unii tineri cred contrariul.

După ce, pe rând, fiecare blogger a tras câteva focuri, Igor Dodon i-a invitat la discuţii. Acesta a declarat răspicat că a dorit să fie înaintat de fracţiune drept candidat la funcţia de primar de Chişinău.

Unii bloggeri cred că întrunirea are o tentă electorală clară. „De obicei, offline-urile se organizează fără presă - acum presa este. Din câte am înţeles, domnul Dodon vrea să ne ofere maiourile pe care le-a dat la parlament cu câteva zile în urmă“, a menţionat Vadim Vieru.

De cealaltă parte, candidatul PCRM pentru primărie a negat orice context politic al offline-ului. “Nicio tentă electorală şi sper că nu vom discuta despre electorală. Vom discuta despre problemele care sunt, opinii, întrebări”, a precizat Dodon.

Tot marţi, Dodon s-a întâlnit, într-un local din Chişinău, cu Victor Bodiu, concurentul său din PLDM. „A fost o întrevedere pur ocazională, nepregătită. Am discutat, am spus: succese, Victor şi el mi-a spus: succese, Igor. Mai mult nimic”, susţine acesta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu