Dodon îi aşteaptă pe Sîrbu, Ivanov, Balmoş şi Domente în PSRM

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, aşteaptă ca mai mulţi deputaţi comunişti să părăsească rândurile formaţiunii conduse de Vladimir Voronin şi să adere la PSRM. Socialistul spune că deja poartă discuţii cu unii comunişti. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

"Eu am nevoie doar de persoane tehnocrate, am nevoie de profesionişti. În prezent, ducem negocieri cu Violeta Ivanov, Oxana Domente, Galina Balmoş şi cu Sergiu Sîrbu. Aceste persoane şi-ar găsi locul într-o echipă modernă", spune Dodon.

Totodată, acesta menţionează că nu are ce le oferi în schimb foştilor colegi. "Nu am ce să le promit. Nu am funcţii. Ceeea ce le putem propune este platforma noastră politică, ideologia noastră şi o echipă tânără, cu perspectivă. Cei care doresc să se regăsească în această echipă sunt profesionişti", a menţionat liderul PSRM.

De asemenea, Igor Dodon a lăsat să se înţeleagă că din PCRM au plecat cei mai buni. "Până acum au plecat unii din cei mai buni din Partidul Comuniştilor. Au rămas doar câțiva oameni de valoare, adevărați profesioniști, restul... niște talibani", a conchis acesta.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu