Dodon despre preluarea conducerii PCRM, furtunile din interiorul partidului şi rezultatele sondajului

Deputatul PCRM Igor Dodon nu se îmbată cu apă rece. Comunistul nu crede în rezultatele sondajului prezentate ieri, de IMAS, la solicitarea IDIS “Viitorul”, care arată că Igor Dodon l-a devansat pe liderul PCRM la capitolul încrederea cetăţenilor, scrie tribuna.md.

Igor Dodon susţine că raitingul real al unui politician se vede doar în alegeri, totuşi, datele sondajului reprezintă pentru el niște tendințe pozitive, care confirmă că merge pe drumul cel drept. "Mă bucură faptul că activitatea mea din ultimul timp este apreciată pozitiv de către cetățeni", a mărturisit  deputatul.

Fiind întrebat dacă nu este tentat să preia conducerea Partidului Comuniştilor, Dodon a spus: "Astfel de subiecte pe ordinea de zi a PCRM nu există".

În alt context, deputatul PCRM nu a negat că ar avea unele neînţelegeri cu unii colegi de partid. "Furtunile ne fac mai puternici. Polemica, discuțiile și provocările sunt o experiență bună pentru un politician", a precizat Igor Dodon.

Potrivit rezultatelor sondajului prezentate ieri, comunistul Igor Dodon a reuşit să câştige 42% din încrederea celor intervievaţi, în timp ce liderul PCRM, Vladimir Voronin a obţinut doar 37%.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu