Documente false ascunse în parasolarul unui microbuz, descoperite la controlul de frontieră (FOTO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi au descoperit, ascunse în parasolarul unui microbuz, două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, ce s-au dovedit a fi false.

În data de 10 ianuarie în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru a intra în ţară cetățeanul moldovean Ruslan C, în vârstă de 31 de ani, conducând un microbuz cu care efectua o cursă pe relaţia Republica Moldova - Germania.

Lucrătorilor vamali au mai descoperit, în parasolar, într-o folie din plastic, două cărţi de identitate cu însemnele autorităților române.

polițiștii de frontieră au stabilit că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Ruslan C. a spus că a primit documentele de identitate false de la o persoană de sex feminin, pe raza oraşului Ungheni (R. Moldova) şi trebuia să le predea unei persoane în Germania, urmând să primească de la aceasta suma de 20 de euro.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracționale.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu