(DOC) Dorin Chirtoacă publică contractele de credit de la BEM ale familiei Greceanîi: Doamna Greceanii, semnătura soţului o recunoaşteţi?

Fostul primar la Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe documente, care demonstrează faptul că în perioada anilor 2007-2011 Alexei Greceanîi, soţul preşedintelui Parlamentului, a obţinut de la Banca de Economii mai multe credite. Este vorba despre un contract de creditare în valoare de 1,6 milioane de euro și 500 000 dolari SUA şi un alt contract de 39,3 milioane de lei. 

La Multi Ani domnule Greceanii! Felicitări cu ocazia zilei de naştere, impliniţi 65 ani, o vârstă frumoasă! Bun cadou aţi primit de la soţie, chiar de ziua de naştere, începând cu 13 iulie 2007, credite de la BEM, în valoare de aproape 5 milioane de Euro, din banii cetăţenilor, credite care figurează în raportul Kroll, neîntoarse la BEM, "rascumparate" chipurile de Şor prin "Rosseau" si care fac parte toate din Furtul Miliardului... Doamna Greceanîi, semnătura soţului o recunoaşteţi?", scrie Chirtoacă. 

 

Publika.md aminteşte că o companie a soțului speakerului Zinaida Greceanîi figurează în Kroll. Firma off-shore "Alsvit-Print", înregistrată în Cipru figurează la capitolul preluării datoriilor pe care le avea la BEM de către compania britanică "Roseau Alliance".

Lasă un comentariu