Doar una dintre cele 18 bariere din Chişinău a fost instalată legal

Embed:

Bariera de pe strada Ciocârliei a fost demontată peste noapte. Compania Moldconstruct Market s-a văzut obligată să elimine obstacolul cu bucluc printr-un proces verbal întocmit ieri de poliţia rutieră. Poliţia constată, de altfel, că doar una dintre cele 18 bariere de acest fel din Chişinău a fost instalată legal. 

Potrivit unei note informative a poliţiei, printre instituţiile care nu dispun de actele necesare pentru montarea barierelor se numără ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei şi Centrul Mamei şi Copilului.

În acelaşi document se arată că mai multe obstacole au fost instalate ilegal în centrul Capitalei: pe bulevardul Ştefan cel Mare şi pe străzile 31 august, Maria Cebotari şi Ismail. Poliţia a mai depistat bariere în sectorul Botanica, pe străzile Burebista, Independenţei şi pe bulevardul Decebal.

De asemenea, mai multe bariere sunt montate în sectorul Râşcani, pe străzile Gheorghe Madan, Miron Costin, Gherman Pântea, Eugen Coşeriu şi Florilor. Una dintre bariere se află în sectorul Ciocana, pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Mai mulți dintre proprietarii acestor bariere contrazic, însă, poliția și declară că au toate actele în regulă.

loading...

Lasă un comentariu