Doar o zi până vom afla deznodământul serialului care a emoţionat o lume întreagă, BAHAR: VIAŢĂ FURATĂ

A mai rămas doar o zi până vom afla deznodământul unuia dintre cele mai îndrăgite seriale de către moldoveni, "Bahar: Viaţa Furată".

Mâine, Canal 2 va difuza ultimele trei episoade din producţia tucească, care a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă. Şi cum povestea de dragoste cu năbădăi dintre Ateş şi Bahar este pe buzele mai multor moldoveni, noi i-am provocat pe unii să ne spună cum văd ei finalul acesteia.

Se pare că serialul turcesc a intrat atât de mult în inima moldovenilor, încât oamenii nu ratează niciun episod, indiferent cât de mult ar avea de lucru:

"Se întâmplă să lăsăm sapa să ne ducem la Bahar, pentru că mai sunt trei episoade".

"Într-o seară nu era lumină şi spun vai de mine de ce nu-i lumină, vedeţi ce s-a întâmplat că vreau, vreau să-l văd mai departe".

Unii spectatori susţin că deoseori nu au putut să-şi ţină lacrimile în faţa micilor ecrane:

"L-am privit şi am plâns vă spun cinstit. Sunt foarte multe exemple din viaţă, pe care omul le poate lua din serial".

"Îmi place foarte mult de Bahar, foarte mult. Îmi place felul ei de a fi".

Aşa cum a mai rămas doar o zi până la sfârşitul serialului, am provocat telespectatorii noştri fideli să-şi dea frâu liber imaginaţiei şi să ne spună care ar fi, în opinia lor, dezlegământul filmului:

"Poate o să fie fericită până la urmă, poate i-a da fetiţa până la urmă".

"Sperăm ca finalul să fie bun. Împreună cu Ateş să fie o familie. Iată ce vrem, mai mult nimic. Să nască cu bine, fata să fie cuminte, ascultătoare".

Unul dintre telespectatori ştie deja cu ce se va încheia serialul, dar nu deschide parantelezele pentru ceilalţi fani ai filmului. Aşă că păstrează suspansul…

"Finalul îl cunosc, dar mai multe detalii cel mai bine telespectatorii să privească şi să vadă singuri să fie entuziasmaţi de final. Finalul este foarte interesant, o să placă absolut tuturor celor care îl privesc şi sunt interesaţi de film", a spus telespectatorul.

Mâine, Canal 2 va difuza ultimele trei episoade ale serialului "Bahar: Viaţă Furată", pe care le veţi putea urmări la ora 18:00, 20:00 şi 21:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu