Djoker-Tornado a câştigat Cupa Moldovei la fotbal pe plajă

Embed:

Djoker-Tornado a câştigat Cupa Moldovei la fotbal pe plajă. Echipa antrenată de Ruslan Barburoş a învins în marea finală de la Chişinău formaţia Şcolii Sportive numărul 12 din Vadul lui Vodă cu scorul de 6-2. 

Djoker-Tornado a început senzaţional meciul din finala Cupei Moldovei la fotbal pe plajă şi după prima repriză conducea cu 2-1 gruparea Şcolii Sportive numărul 12 din Vadul lui Vodă. Pentru Djoker au marcat Victor Comlionoc şi portarul Ruslan Istrati, iar pentru formaţia din Vadul lui Vodă a înscris Leonid Podlesnov. În repriza secundă cele două formaţii au marcat câte o dată, prin acelaşi Comlionoc şi Sîrghi.

"Adversarul a fost mai concentrat în primele două reprize şi nu am reuşit să fructifcăm mai multe ocazie, dar situaţia s-a schimbat în ultima parte a meciului", a spus căpitanul echipei, Vitalie Budigai.

Djoker-Tornado s-a dezlănţuit în ultima repriză, înscriind încă trei goluri, prin Sergiu Laşcu, care a stabilit rezultatul final de 6-2.

"La moment suntem cea mai puternică echipă şi asta o demonstrăm în fiecare meci. Primele două reprize au fost mai echilibrate, după care ne-am dezlănţuit şi am obţinut victoria", a zis jucătorul Dorin Coceban.

"În primele două reprize nu am fost mai inferiori faţă de adversar. Chiar am avut mai multe ocazii, dacă le fructificam, atunci rezultatul meciului era altul", a menţionat jucătorul ŞS Vadul lui Vodă, Leonid Podlesnov.

Echipa Real-Succes din Capitală s-a clasat pe locul trei, după ce a învins în finala mică formaţia Selest cu 6-3. Cupa Moldovei la fotbal pe plajă a ajuns în acest an la cea de-a şasea ediţie. Djoker-Tornado a mai câştigat în acest sezon Cupa Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi este lider incontestabil în Campionatul Naţional. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu