Djoker s-a calificat în finala Cupei Moldovei după ce a învins JLC

Embed:

Djoker şi Lexmax vor juca finala Cupei Moldovei la futsal. Echipa foştilor jucători ai naţionalei de fotbal Ruslan Barburoş şi Victor Comlionoc, Djoker, a surclasat în returul semifinalelor JLC, cu 6-2, şi s-au calificat cu scorul general de 10-4. În cealaltă dispută Lexmax a eliminat Eldorado cu 7-2 la general.

La învingători, un hattrick a reuşit Vitalie Bagreac, iar câte un gol au marcat Eugen Frolov, Vitalie Budigai şi fostul internaţional Victor Comlionoc. Victoria însă a fost un adevărat triumf pentru un alt fost jucător al naţionalei de fotbal, Ruslan Barburos, care în aceast sezon a debutat în calitate de antrenor.

"Dacă am ajuns până în finală doar nu vom ieşi să o pierdem. Eu sunt aşa un fel de om că dacă am ajuns undeva - fac lucrul până la capăt", a spus antrenorul Djoker, Ruslan Barburoş.

"Scopul principal pentru noi a fost câştigarea Cupei. Am ajuns în finală, deci ne-a mai rămas un pas", a menţionat jucătorul Djoker Victor Comlionoc.  

În finală, Djoker va juca cu Lexmax care a învins în cealaltă semifinală formaţia Eldorado cu scorul general de 7-2. Finala Cupei Moldovei la fotbal în sală se va disputa pe 11 martie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu