Divizia Naţională: Zimbru Chişinău s-a distrat cu Academia

Zimbru Chişinău s-a distrat cu Academia în primul meci al etapei a 15-a din Divizia Naţională. "Galben-verzii" au învins cu scorul de 4-0. Tehnicianul Zimbrului, Oleg Fistican, a obţinut prima victorie în Divizia Naţională în calitate de antrenor.

Zimbru Chişinău a avut nevoie de 40 de minute pentru a deschide scorul în meciul cu Academia. Mijlocaşul Oleg Şişchin a marcat cu un şut din interiorul careului. Elevii lui Oleg Fistican s-au dezlănţuit în repriza secundă, iar Janko Tumbasevic a înscris pentru 2-0.

"Vreau să spun că suntem pe o cale reuşită. Este doar începutul pentru mine şi mă bucur că am învins. Băieţii au muncit foarte mult", a declarat antrenorul FC Zimbru, Oleg Fistican.

În minutul 85, Radu Catan a transformat o lovitură de la 11 metri, iar Janko Tumbasevic şi-a trecut în cont dubla şi a stabilit rezultatul final în prelungiri.

"Poate nu am prins o zi bună. Dar unul din principalele motive este starea gazonului. E foarte greu să joci pe aşa un gazon. A fost greu să controlăm balonul", a declarat antrenorul Academia, Vladmiri Cnîş.

Zimbru a obţinut astfel prima victorie în Divizia Naţională cu Oleg Fistican pe banca tehnică. În urma acestui succes, "galben-verzii" au urcat pe locul trei, cel puţin pentru o zi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu