Divizia Naţională: Speranţa Nisporeni a pierdut la limită, scor 1-2, meciul cu Sheriff Tiraspol

Embed:

Speranţa Nisporeni a pierdut la limită, scor 1-2, meciul de pe teren propriu cu Sheriff Tiraspol în etapa a noua a Diviziei Naţionale de fotbal. Deţinătoarea titlului a înscris de două ori în primele 24 de minute prin belgianul Ziguy Badibanga şi Vitalie Damaşcan.

La golul doi gazdele au reclamat fault în atac asupra lui Valentin Furdui. Atacantul gazdelor Sergiu Plătică a redus din handicap în minutul 45.

În repriza secundă gazdele au căutat cu disperare egalarea, iar cea mai bună ocazie a fost ratată de același Plătică.

Antrenorul grupării din Nisporeni, Cristian Efros, care a venit la conferinţa de presă cu fiul său de doi ani, consideră că echipa sa nu a meritat să piardă împortiva tiraspolenilor.

"După joc nu am fi meritat, dar nu am fost disciplinaţi. Până la urmă asta e fotbalul care te pedepseşte dacă nu eşti disciplinat şi concentrat. Asta e jocul. Nu e neapărat să câştige acela care joacă mai bine. Fotbalul a jocul momentelor. Jocul s-a decis în unele momente simple", a spus Cristian Efros, antrenorul Speranţa Nisporeni. 

"Din păcate, am comis greşeli individuale în faza defensivă şi am fost taxaţi. Totodată, echipa a jucat cu entuziasm şi a creat multe ocazii de a marca în ambele reprize. Am fi putut înscrie şi al treilea gol", a declarat antrenorul Sheriff Tiraspol, Roberto Borodin. 

Sheriff este liderul clasamentului cu 23 de puncte acumulate după 9 etape disputate.

Pe 14 septembrie tiraspolenii vor juca în deplasare primul meci din grupele Ligii Europei cu formaţia cehă Fastav Zlin. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 joi de la ora 20.00

Într-o altă partidă Milsami Orhei a învins acasă cu 2-0 formaţia Spicul Chişcăreni. Nigerianul Yero Bello şi Romeo Surdu au înscris golurile "vulturilor roşii".

Cu acelaşi scor Zaria a dispus la Bălţi de Sfântul Gheorghe Suruceni. Pentru gazde au marcat noile achiziţii, brazilienii Marcao şi Bruno Henrique.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu