Divizia Naţională: Sheriff Tiraspol s-a impus cu 5-0 în faţa echipei Zaria Bălţi

Embed:

Reeditarea finalei Cupei Moldovei s-a produs în prima etapă a noii ediţii a Diviziei Naţionale de fotbal. Ca şi în meciul decisiv pentru câştigarea trofeului, Sheriff Tiraspol s-a impus cu scor categoric, 5-0, în faţa echipei Zaria Bălţi.

"Viepsile" au marcat de două ori în ultimele două minute ale primei reprize prin Stefan Mugosa şi Petru Racu.

După pauză Sheriff a continuat să domine şi a înscris alte trei goluri prin Vitalie Damaşcan, Josip Brezovec  şi Veaceslav Posmac.

Într-o altă partidă a zilei vicecampioana Dacia Chişinău a dispus în deplasare cu 1-0 de nou-promovata Sfântul Gheorghe Suruceni. Sârbul Bratislav Punosevac a adus victoria "lupilor galbeni" în ziua în care a împlinit 30 de ani.

"Cheia succesului a fost că ne-am unit după acele înfrângeri în Europa League. Am fost ca o familie pe teren, am muncit şi am obţinut victoria", a declarat portarul Dacia Chişinău, Dorian Răilean. 

"Am fost prea nervoşi. Băieţii s-au străduit, dar nu au reușit să demonstreze tot ceea de ce sunt capabili", a declarat antrenorul echipei Sfântul Gheorghe, Vadim Boreţ. 

În etapa a doua a campionatului derby-ul este programat la Speia, unde Dacia va juca cu Sheriff Tiraspol. Meciul va avea loc pe 16 iulie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu