Divizia Naţională revine! Cea mai tare luptă se va da între Veris şi Milsami

Embed:

Divizia Naţională revine după o pauză de două săptămâni, legată de evoluţia jucătorilor la echipele naţionale. Cel mai tare duel din etapa a 16-a se anunţă a fi cel dintre Veris şi Milsami, dar şi al antrenorilor acestora, Igor Dobrovolski şi Gheorghi Iarţev.

În partida tur din Divizia Naţională, Veris a pierdut meciul cu Milsami, scor 1-3. Acum, jucătorii nou-promovatei spun că nu mai au voie să greşească.

"Este un meci important pentru noi. Trebuie să dăm tot ce avem în teren pentru a obţine cele trei puncte şi să ne luăm revanşa", a menţionat jucătorul Veris Maxim Antoniuc.

"Acum e timpul să ne luăm noi revanşa. Situaţia din clasament nu ne permite să greşim", a declarat jucătorul Veris Dumitru Seul.

În timp ce jucătorii de la Veris se pregătesc să-şi i-a revanşa în faţa "vulturilor", cei de la Milsami s-au dat în spectacol la antrenamente.

Pe lângă meciul Veris - Milsami, sâmbătă se vor juca alte două partide. Rapid se va confrunta pe teren propriu cu Academia, iar Sheriff Tiraspol se va întâlni cu revelaţia acestui sezon, FC Costuleni. Etapa va continua duminică cu alte trei meciuri. Dacia va juca la Bălţi cu Olimpia, iar Zimbru se va duela cu Speranţa în Capitală. În ultimul meci al rundei, FC Tiraspol va juca acasă cu Dinamo Auto.

Sheriff este lider cu 38 de puncte, fiind urmată de FC Costuleni şi FC Tiraspol, ambele cu câte 31 de puncte. Veris este pe patru, cu 29 de puncte. Pe ultimele trei poziţii în clasament se află formaţiile Olimpia şi Speranţa, cu câte opt puncte, şi Academia, cu doar patru puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu