Divizia Naţională revine. Azi se vor juca primele trei meciuri

Embed:

După trei zile în care microbiştii moldoveni s-au delectat cu fotbal european, astăzi revine şi Divizia Naţională. Trei meciuri se vor juca la Chişinău, Ghidighici şi Vadul lui Vodă. Etapa a zecea va continua sâmbătă, când vor intra în acţiune şi campioanele din ultimii doi ani, Dacia şi Sheriff.

Astăzi se vor disputa primele meciuri ale etapei a zecea din Divizia Naţională. La Chişinău, Zimbru va primi vizita formaţiei Nistru. Rapid şi Olimpia se vor duela la Ghidighici, în timp ce la Vadul lui Vodă se vor întâlni Iskra şi FC Tiraspol. Toate partidele vor începe la ora 16.00.

De la aceeaşi oră, sâmbătă se vor juca alte două partide: Academia - Dacia, la Ghidighici, şi Milsami - FC Costuleni, la Orhei. Etapa se va încheia cu partida de la ora 19.00, jucată la Tiraspol, între Sheriff şi Speranţa.

După nouă etape, Sheriff este lider în clasament, cu 25 de puncte, Dacia este pe doi, având cu şase puncte mai puţine. Pe locurile următoare se află Academia, Zimbru, FC Tiraspol şi Rapid, toate cu câte 13 puncte. Milsami şi Olimpia sunt pe şapte şi opt, cu câte 12 şi, respectiv, 11 puncte. Iskra este abia pe locul nouă, urmată de FC Costuleni. Clasamentul este încheiat de către Nistru şi Speranţa, ambele cu câte patru puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu