Divizia Naţională: Milsami Orhei a făcut un meci de zile mari cu Dinamo Auto

Embed:

În timp ce unele echipe se retrag pe bandă rulantă din Divizia Naţională, Milsami Orhei este în formă de zile mari şi luptă pentru titlu. Formaţia antrenată de Iurie Osipenco a învins în deplasare Dinamo Auto cu 5-0, reuşind şi două goluri excepţionale.

Milsami Orhei a învins în deplasare Dinamo Auto cu scorul de 5-0. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Constantin Iavorschi. Peste doar şase minute Romeo Surdu a dublat avantajul vulturilor. Gheorghe Andornic a majorat scorul la 3-0 în minutul 35. Cehul Karlo Belak a transformat un penalty în minutul 71, marcând golul patru al oaspeţilor.

Căpitanul lui Milsami, Romeo Surdu a stabilit rezultatul final cu cinci minute înainte de încheierea partidei.

"Băieţii s-au atârnat foarte serios de această partidă. Am dominat pe toată durata meciului. Am marcat cinci goluri, însă am fi putut să înscriem mai multe goluri", a declarat Iurie Osipenco.

"Din nou aceleaşi greşeli. Călcăm ca de obicei pe aceeaşi greblă. Pot să spun că facem greşeli copilăreşti. Îmi este foarte greu după atâtea înfrângeri să-i motivez pe fotbalişti", a spus antrenor Dinamo Auto, Igor Negrescu.

Milsami ocupă locul doi în Divizia Naţională cu 25 de puncte. Dinamo Auto fără niciun punct acumulat în acest sezon este lanterna roşie a clasamentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu