Divizia Naţională, etapa a doua

Embed:

Astăzi, 30 iulie, se dispută etapa a doua a Diviziei Naţionale. Zimbru va primi vizita Olimpiei Bălţi în primul meci de pe terenul de acasă din acest sezon. Ambele echipe au obţinut victorii în prima etapă.

Bălţenii vin după o victorie, 1-0, în prima etapă cu FC Tiraspol, iar galben-verzii vor juca primul meci de acasă după un debut reuşit în deplasare cu Iskra, 3-0. Jucătorii, dar şi antrenorii ambelor echipe declară însă că nu vor lua în consideraţie rezultatele primei etape.

"Noi cunoaştem bine echipa Zimbru. Un club solid cu antrenori şi jucători experimentaţi. 3-0 este scorul care a arătat nivelul ambelor cluburi. Asta, însă, nu ne poate face mai slabi sau mai tari", a menţionat antrenorul Olimpia, Nicolae Bunea.

"A trecut un singur meci. Sperăm să facem o etapă bună, cu multă muncă şi să demonstrăm acest lucru. Să ne atârnăm cu multă seriozitate", a declarat jucătorul Zimbru Ilie Bălaşa.

În celelalte meciuri de sâmbătă, Rapid va juca cu Dacia, FC Costuleni va întâlni la Orhei Academia, iar Nistru va primi vizita celor de la Milsami. Etapa va continua duminică, cu două meciuri: Sfântul Gheorghe - Iskra şi FC Tiraspol - Sheriff.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu