Divizia Naţională de fotbal pe ultima sută de metri

Embed:

Divizia Naţională de fotbal a intrat pe ultima sută de metri. Toate meciurile penultimei etape se vor juca astăzi, 17 mai, de la ora 17:00. Punctul de interes rămâne în continuare lupta pentru ultimele două locuri din preliminariile Ligii Europei între Milsami Orhei, Zimbru Chişinău, Olimpia Bălţi şi Iskra Rîbniţa.

Toate cele 7 meciuri din cadrul etapei a 38-a a Diviziei Naţionale se vor disputa în aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră. De aici şi situaţia bizară ce se va produce la Complexul Sportiv Zimbru. În timp ce pe arena principală galben-verzii vor juca cu Rapidul din Ghidighici, Dacia va înfrunta Nistru Otaci pe terenul secund. Iată şi celelalte partide programate:

Sheriff va juca la Tiraspol cu FC Costuleni, Milsami la Orhei va găzdui Dinamo Tighina, la Bălţi Olimpia va întâlni pe FC Tiraspol, iar la Rîbniţa Iskra va juca în compania Academiei. Derby-ul cozii clasamentului se va disputa la Suruceni între Sfântul Gheorghe din localitate şi FC Găgăuzia.

Cu 86 de puncte la activ Dacia este virtuală campioană, iar Sheriff, cu 77 de puncte, nu mai poate fi detronat de pe locul doi. Acestea au asigurate locurile în preliminariile Ligii Campionilor şi, respectiv, a Ligii Europei. O altă participantă din partea Moldovei va fi desemnată în finala Cupei, între Olimpia Bălţi şi Iskra Rîbniţa, iar ultima va fi cea mai bine clasată dintre Milsami, Zimbru şi învinsa din finală.

La moment Milsami, cu 72 de puncte este cea mai bine plasată, după care urmează la interval de un punct Olimpia, Zimbru, şi, la două, Iskra. Rapid cu 55 de puncte încheie prima parte a clasamentului, fără şanse de a ajunge în cupele europene. (2 afisare) La retrogradare sunt implicate 4 echipe: Nistru, Sfântul Gheorghe, Dinamo şi FC Găgăuzia, doar ultima clasată la final luînd drumul Diviziei A.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu