Diverse culori, cu paiete sau talie înaltă. Moldovencele sunt în căutarea costumelor de baie perfecte

Embed:
A început marea vânătoare pentru costumul de baie perfect. Startul sezonului estival a fost dat, aşa că fetele sunt în căutarea celui mai potrivit costum. În diferite culori, cu paiete sau talie înaltă... toate pot fi găsite în vitrinele magazinelor sau la piaţă.

Pentru a fi frumoase pe plajă femeile caută modele care să le avantajeze şi să se aranjeze perfect. Costumele de baie cu volane, care a fost în trend anul trecut, au rămas în vogă şi anul acesta, ca şi cele dintr-o singură piesă. Importantă este culoarea care trebuie să fie cât mai aprinsă.

O femeie a fost surprinsă într-un magazin al unui designer autohton. Ea a spus că şi-a planificat deja vacanţa şi vrea să strălucească pe plajă într-un costum nou.

"În Turcia. Evident că trebuie să arătăm frumos pe plajă şi alegem acum costumele de baie. - Ce costum v-aţi ales?-Dublu. Este un set dintr-un top şi chiloţei. Culoarea roşie. Cred că cu un bronz frumos, s-ar privi minunat. Este o vară nouă, respectiv trebuie şi un costum nou", a spus femeia.

În magazine, preţul pentru un costum de baie porneşte de la 200 de lei. Cam aceleaşi oferte sunt şi la piaţă.

"Anul acesta sunt întrebate costumele de baie colorate, expresive, în nuanţe vii. Costum de baie cu chiloţei de exemplu braziliancă, care le iubesc mult domnişoarele", a declarat o vânzătoare.

Unele cliente spun că îşi aleg costumul după preţ:

"Plec în curând în Grecia. Mă bucur că avem o varietate mare, nu ca în urmă cu
zece ani. Mă bucur că în 2019 îţi poţi alege ceva pe siluetă şi mai puţin contează ceea ce este în vogă".

În aceleaşi buticuri, femeilei pot găsit şi ale accesorii pentru plajă, cum ar fi ochelarii şi pălăriile.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu