Distracţii pentru toate gusturile! A fost dat STARTUL sezonului estival la Vadul lui Vodă

Embed:

La Vadul lui Vodă, s-a deschis, oficial, sezonul estival 2016. O cursă a bicicliştilor, sărituri cu paraşuta, dansuri şi competiţii sportive pe nisip au creat atmosfera de început al petrecerilor de vară. 

Zeci de biciclişti amatori au pedalat de la Vadul lui Vodă până la strada Calea Orheiului din Capitală. Cicliştii au parcurs 25 de kilometri într-o oră şi jumătate, întrucât viteza maximă a trebuit să fie de doar 20 de kilometri la oră.

"Promovăm sportul şi modul sănătos de viaţă în rândul tinerilor. Acolo putem ajunge şi cu automobilul, de exemplu. Dar astfel e mai vesel şi mai sănătos", a specificat ciclistul, Dumitru Ioradache.

Apoi, iubitorii de adrenalină au sărit cu paraşuta de la o înălţime de peste o mie de metri. Printre ei şi preşedintele Federaţiei de Paraşutism a Moldovei, Serghei Zincenco:

"Fiecărui om când se naşte, îi este sortit un loc anume. Eu m-am născut şi am copilărit aici. Apoi, timp de treisprezece ani, am participat la diferite competiţii fiind parte a selecţionatei URSS. Este un sentiment de mândrie şi admiraţie. Toţi sunt mulţumiţi că s-au adunat atâţia oameni aici".

Emoţii au fost şi la competiţiile de fotbal şi volei pe plajă. Atmosfera a fost întreţinută de cântece populare.

Dacă în prima jumătate a zilei, pe plaja de la Vadul lui Vodă erau puţini oameni, după-amiază s-au adunat foarte mulţi doritori de distracţii

Cu ocazia începutului sezonului estival a fost organizat şi un concert.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu