Distracţie şi relaxare la Barcelona. Gerard Pique şi Carles Puyol au jucat o partidă de tenis

Fotbaliştii Barcelonei nu par să fie afectaţi de evoluţia slabă a echipei din ultima perioadă. Fundaşul Gerard Pique a jucat o partidă de tenis cu fostul căpitan al echipei Carles Puyol. Ultimul s-a impus la final cu 10-8. Ulterior, Pique şi Puyol au format o echipă şi au jucat fotbal-tenis împotriva a doi tineri.

Un alt jucător al Barcelonei, Andres Iniesta se relaxează după antrenamentele catalanilor. Spaniolul a făcut faţă unei provocări inedite. El a nimerit cu balonul în transversală de opt ori din cele 12 încercări.

Barcelona trece printr-o perioadă dificilă, fiind aproape eliminată din Liga Campionilor. Gruparea catalană a pierdut meciul tur cu PSG din optimile de finală cu scorul de 0-4. Chiar şi aşa fotbaliştii catalani sunt optimişti şi speră să întoarcă rezultatul şi să obţină calificarea în faza următoare a competiţiei.

"Cred că acum avem în faţă o mare provocare. Trebuie să facem unul dintre cele mai bune meciuri din istoria clubului şi să încercăm să învingem cu scorul de 4-0 sau chiar mai mult pentru a întoarce rezultatul", a menţionat  Pique.

Meciul din manşa secundă dintre Barcelona şi PSG este programat pentru 8 martie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu