Distracţie şi multă voie bună. Zeci de familii au venit la festivalul din parcul Dendrariu

Embed:

Muzică, jocuri şi multă voie bună. Aşa şi-au petrecut ziua de duminică zeci de copii, părinţi şi bunici, care au participat la un eveniment dedicat familiei. Acţiunea "Familia Moldovei" a avut loc în parcul Dendrariu din Capitală.

În timp ce maturii au putut face cumpărături la târgul cu lucruri tradiţionale şi s-au delectat cu muzică bună, cei mici au participat la ateliere meşteşugăreşti şi s-au distrat împreună cu clovnii.

La eveniment a participat şi familia Surugiu, din Glodeni, care acum trei ani a adus pe lume cinci gemeni, dintre care doar trei au supraveţuit.

"Suntem şi noi o familie numeroasă, aceşti copii sunt din cvintupleţi-gemeni. Mă bucur de viaţa lor, e Anastasia, Alexandra şi fiul Marius şi fiica mai mare Irina. Ceea ce-mi doresc eu sănătate la toată lumea, să fie copii sănătoşi şi o viaţă fericită", a spus Tatiana Surugiu.

"Avem în familia noastră 12 copii, cinci biologici, iar restul sunt copii, care i-am înfiiat. Sunt toţi copii noştri şi nu credeţi că-i iubim ca ochii din cap şi vă rugăm ca să faceţi şi dumneavoastră acest lucru, daţivă inima pentru copil", a menţionat Ana Sîrbu.

Şi membrii Partidului Democrat au participat la eveniment, fiind însoţiţi de persoanele dragi.

"Copii sunt cea mai valoroasă resursă a a Moldovei şi pentru asta suntem astăzi aici, pentru a demonstra încă odată că Moldova poate şi trebuie să fie o familie puternică, prin familii unite, prin familii sănătoase", a explicat ministrul Muncii, Valentina Buliga.

Prezent la eveniment, preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a declarat că formaţiunea sa va veni cu un şir de iniţiative legislative care au menirea să rezolve problemele cu care se confruntă familia. 

"Noi venim cu soluţii concrete pentru o educaţie demnă şi de calitate, pentru copii. Noi suntem cei care punem în capul mesei apărarea drepturilor femeiei şi promovarea lor. Noi renaştem economia pentru a asigura o bunăstare în ţara noastră", a declarat preşedintele PD, Marian Lupu.

Festivalul "Familia Moldovei" a fost organizat de organizaţia de femei din Partidul Democrat. Anterior, acestea au mai organizat şi alte campanii dedicate familiei, cum ar fi "Să ne creştem copii acasă", "Dăruieşte speranţe", "Vin să te ajut" şi "Dar din Dar".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu