Distracţie şi glume în timpul vizitei medicale a Fotbaliştilor de la FC Academia

Embed:

Fotbaliştii clubului FC Academia s-au distrat în timpul vizitei medicale. Mihai Roşca a făcut-o pe doctorul şi l-a luat la întrebări pe colegul său de echipă, Oleg Andronic. 

Roşca a continuat să glumească şi în alte cabinete medicale.

"Fără glume ziua e mai tristă. Mai ales, azi este Liga Campionilor. În general, trebuie să fie o dispoziţie bună. MUSCA Care şi cum înţelege. Ca orice om este suparat de dimineaţă, poate a mâncat o lămâie şi este mai trist. În general parcă totul e normal." spune Mihai Roşca fundaş FC Academia.

După vacanţa de iarnă unii au revenit cu kilograme în plus şi acum trebuie să muncească din greu la antrenamente pentru a ajunge în condiţii optime şi în formă maximă.

"În plus iarnă toţi pun. Nu contează dacă ţii dietă sau nu. Iarnă nu poţi să razi caloriile. Am pus oleacă." spune OLeg Andronic atacant FC Academia.

Fotbaliştii Academiei susţin că cel mai dificil control a fost cel de la cardiolog.

"Cea mai dificilă a fost bicicleta, unde am stat şase minute şi am obosit. A fost epuizant." spune Corneliu Ţ]buleac fundaş FC Academia.

Fiecare fotbalist a fost examinat complect, dând analize şi trecând apoi pe la cardiolog, neuropatolog, ortoped şi oculist.

Recent FC Academia a rămas fără antrenor după plecarea lui Viorel Frunză la Dacia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »