DISTRACŢIE PERICULOASĂ! Mai mulţi copii au fost surprinşi cum se jucau pe acoperişul unui bloc cu 8 etaje din Capitală (VIDEO)

Embed:

Distracţie periculoasă pentru mai mulţi copii din Capitală. Minorii au fost surprinşi în timp ce se jucau pe acoperişul unui bloc cu nouă etaje de pe strada Liviu Deleanu.

Din imaginile video se vede cum, la un moment dat, unul dintre minori, se apropie periculos de marginea clădirii. Câteva clipe mai târziu, şi alţii îi urmează exemplul. În filmuleţ se pot observa cel puţin cinci copii.

Locuitorii din zonă spun că nu este pentru prima dată când îi văd pe aceştia pe acoperiş:

"-Le-am făcut observaţii nu o dată. - Şi ce spun ei? - Ce spun, ce mă interesează pe mine".

"Copilul nu decide ce se poate şi ce nu se poate. E foarte. foarte periculos".

Oamenii spun că pe acoperişul blocului poate ajunge oricine. Şi asta pentru că lacătul de la uşa de acces este ruginit şi stă doar de formă. Reprezentanţii Întreprinderii Municipale de Gestionare a Fondului Locativ dau vina pe locatari.

"Nu au încuiat locatarii, noi nu umblăm toată ziua pe acoperiş. Acum eu cred că luăm la control. Ne ducem şi controlăm toată casă, şi vedem cine e de vină", a menţionat Mina Doschinescu, manager Întreprinderea Municipală de Gestionare a Fondului Locativ.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi va face cercetări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu