Distracție pentru fotbaliștii de la Chelsea Londra. Jucătorii au luat lecţii de kung-fu

Aflaţi în cantonament în Asia, jucătorii lui Chelsea Londra au luat lecţii de Kung-fu de la un maestru Shaolin. Gary Cahill, Thibaut Courtois, Marcos Alonso şi Willy Caballero au fost supuşi mai multor teste.

Mai târziu, "aristocraţii" s-au distrat în timpul unui eveniment comercial la Singapore. Alvaro Morata a făcut jonglerii cu mingea, iar apoi a jucat fotbal pe simulator alături de Cesar Azpilicueta, Thibaut Courtois şi Lewis Baker.

Proaspăta achiziţie a londonezilor, Alvaro Morata transferat de Chelsea pentru 66,8 milioane de euro de la Real Madrid, a declarat că sezonul care stă să înceapă este unul crucial pentru el.

Este cel mai important an. În primul rând îmi doresc să evoluez bine, aici la Chelsea, iar dacă îmi voi face treaba bine , probabil, voi juca la Campionatul Mondial. Este visul meu să joc la Cupa Mondială.

Pentru Chelsea urmează amicalul cu Inter Milano din cadrul turneului International Champions Cup, iar pe 6 august "aristocraţii" vor întâlni pe Arsenal în derby-ul Londrei din Supercupa Angliei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu