Distracţie la maxim. Doi sportivi s-au echipat în costume de Moşi Crăciun şi s-au luat la bătaie

Embed:

Distracţie la maxim înainte de Revelion la clubul de K-1 Lion. Doi sportivi s-au echipat în costume de Moşi Crăciun şi s-au luat la bătaie. Lupta a fost una demonstrativă pentru copii.

Luptătorul de K-1, Pavel Voronin şi preşedintele clubului Lion, Octavian Orheianu au oferit un adevărat spectacol în ajunul Revelionului. Ei s-au deghizat în Moşi Crăciun şi s-au luat la bătaie în ring. Spre deliciul copiilor, sportivii au împărţit pumni şi picioare timp de 3 runde. Pavel Voronin a câştigat la puncte şi a cucerit titlul de cel mai puternic Moş Crăciun al clubului.

"Îl respect foarte mult pentru ceea ce face şi n-am vrut să-l dau jos. Măcar un titlu am. Sunt cel mai puternic Moş Crăciun, sunt foarte bucuros. Este puţin mai cald şi acum încep să-l înţeleg pe Moş Crăciun de ce vine aşa greu la noi", a zis luptătorul K-1 Pavel Voronin.

"Am vrut să facem o atmosferă de sărbători la noi în club. În fiecare an ne străduim pentru copii. Avem foarte mulţi copii şi vrem ca ei să vadă că Moşi Crăciuni tot fac sport, ei tot vor să devină campioni", a spus preşedintele clubului de K-1 Lion, Octavian Orheianu. 

La fel ca şi cei de la clubul Lion, alţi luptători, antrenori şi preşedintele federaţiei de K-1 au felicitat amatorii acestui gen de sport cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

"Vreau să felicit toată societatea cu sărbătorile care se apropie. Le urez tuturor mult succes, sănătate şi urări de bine", a declarat luptătorul Constantin Ţuţu.

"Dragi compatrioţi vă doresc sănătate, fericire, prosperare. La mulţi ani!", a enunţat preşedinte FM de K-1 amator, Dorin Damir.

În 2014, Asociaţia FEA, care a împlinit cinci ani, a organizat trei gale în capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu