DISTRACŢIE LA MAXIM! Cele mai tari festivaluri internaţionale de muzică din această vară

Embed:

Vara este anotimpul distracției, dansului și a muzicii bune. În acestă perioadă, sunt organizate mai multe festivaluri internaționale de muzică în toată lumea, unde se adună cei care vor să asculte hiturile sezonului și să-şi vadă artiştii favoriți. Site-ul mujerhoy.com a făcut o listă cu cele mai bune evenimente de acest gen.

"Glastonbury Festival" este cel mai mare festival din lume, organizat în aer liber. Evenimentul este cunoscut pentru spectacolele sale excepționale de muzică, dans, teatru, circ, cabaret și alte forme de artă. Festivalul se va desfășura în perioada 22 și 26 iunie în sud-vestul Angliei. Printre starurile care vor urca pe scenă sunt interpreta Adele, trupa "Coldplay", cântăreața Ellie Goulding și alţi artişti cu renume.

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume este "Tomorrowland", care se va desfăşura în Belgia, între 22 și 24 iulie. Aici îşi vor da întâlnire cei mai buni Dj, cum ar fi David Guetta, Tiësto, Alan Walker sau Axwell.

La 20 de kilometri de Amsterdam în 27 și 28 august va avea loc "Mysteryland". Un festival cunoscut pentru locurile verzi în care se desfășoară de fiecare dată. Scenele sale impresionante sunt înconjurate de păduri.

Iar "Lollapalooza" este unul dintre cele mai mari festivaluri urbane. Acesta se va desfăşura în oraşul american Chicago şi va dura două zile. Pe scenă vor evolua interpreți renumiți ca Red Hot Chili Peppers, Cole sau Lana Del Ray.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu