DISTRACŢIE LA CASA ALBĂ. 30.000 de oameni, la cursa de rostogolire a ouălor, organizat de Donald şi Melania Trump

Embed:
Casa Albă a fost invadată de copii şi adulţi dornici de distracţie. 30 de mii de oameni au luat parte la tradiţionala competiţie de rostogolire a ouălor organizată cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Ca de obicei, evenimentul plin de culoare a fost găzduit de preşedintele Donald Trump şi de soţia lui, Melania.

"Bine aţi venit la competiţia de rostogolire a ouălor. Am ajuns deja la ediţia 141. Nu-mi amintesc cum a fost prima dată când s-a organizat evenimentul, dar în ultimii trei ani ne-am distrat de minune", Donald Trump, preşedintele Statelor Unite. 

După mesajul de bun-venit, liderul de la Casa Albă şi prima sa doamnă au făcut o baie de mulţime, apoi au dat startul celebrei competiţii.

Pentru acest eveniment, Casa Albă a colectat de la fermieri 74 de mii de ouă, folosite atât pentru activităţi distractive, cât şi pentru a potoli foamea oaspeţilor. Câştigătorii competiţiei au fost mai mulţi copii de diferite vârste.

Gazda a avut grijă ca vizitatorii Casei Albe să nu se plictisească. Aşa că în program au fost incluse şi alte activităţi distractive.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu