Distracţie la Bayern Munchen. Jucătorii au dat startul Oktoberfest

Embed:

Jucătorii Campioanei Germaniei au dat startul celui mai tare festival de bere din lume - Oktoberfest. Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, bavarezii au servit bere alături de şefii şi antrenorii echipei.

Jucătorii lui Bayern Munchen au venit la Oktoberfest alături de soţii şi prietene. Ei au fost întâmpinaţi de zeci de fani care au venit lângă un local din Munchen, pentru a-i vedea îmbrăcaţi în costume tradiţionale pe fotbaliștii clubului bavarez.

Unii jucători au băut bere alături de directorul echipei, Karl-Heinz Rumenigge şi antrenorul Pep Guardiola, în timp ce alţii au refuzat alcoolul.

"Oktoberfest este specială pentru întreaga echipă. Am jucat bine în ultima perioadă, iar acum avem parte de distracţie. Este tradiţia clubului nostru şi întotdeauna este frumos. Este o atmosferă superbă", a spus mijlocaş Franck Ribery.

Oktoberfest sau "Sărbătoarea lui octombrie" este una din cele mai mari sărbători populare din lume. Ea se desfăşoară anual în München, iar în această perioadă orașul este vizitat de milioane de turişti.

Jucătorii lui Bayern nu au mult timp de distracţie, deoarece duminică liderul din Bundesliga se va duela cu Borussia Dortmund în derby-ul etapei a opta.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu