Distracţie la 30 de metri sub pământ. La Cricova s-a desfăşurat, în premieră, festivalul Underland

Embed:

Distracţie la 30 de metri sub pământ. Așa au ales să-și petreacă timpul liber sute de oameni, care s-au adunat astăzi în beciurile combinatului de vin "Cricova". Acolo se desfăşoară, în premieră, festivalul "Underland". În galeriile subterane sunt organizate degustări de vinuri, târguri, concursuri şi un concert. 

Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu un pahar de vin fiert. Odată ajunşi în beciuri, oamenii s-au prins în dans, atmosferea fiind întreţinută de mai multe formaţii.

Unii au fost puși pe experimente și au preparat din vinuri cocktailuri mai puţin obişnuite. Unii însă au decis să cunoască mai multe despre arta de consum a licorii lui Bachus şi au mers la Şcoala Vinului.

"Ne stăruim cel puţin să facem acest lucru profesional, cum se serveşte, ne stăruim la temperatura respectivă a fiecărui vin, cu ce se combină un vin corect", a declarat Vasile Porubin, somelier combinatul de vinuri.

"Este un vin nou, foarte gustos, dulce, bun", a spus o persoană.

"Este un vin cu adevărat select, pentru că este foarte fin, pentru domnişoare se bea uşor", a menţionat o vizitatoare.

Vizitatorii au fost atraşi şi de sculpturile care atârnau în aer, aşă că selfie-urile au fost la ordinea zilei. Mai mult, unele tinere au decis să pună capăt burlăciei şi au spus "DA" unui actor deghizat în Charlie Chaplin:

"Eu cred că oricare femeie ar fi fericită să fie soţia lui Charlie Chaplin".

Cei mai curioşi au mers în excursie pentru a cunoaşte istoria combinatului şi a admira renumitele colecţii de vinuri:

"Prima cază este a lui Alexandr Lukaşenco, preşedintele Belarusiei, Vladimir Putin, Angela Merkel, Traian Băsescu, Klaus Iohannis".

"Putin are multe sticle cu vin, probabil în place vinul din Republica Moldova. Şi lichiorul Ian Beher este cea mai populară băutură în Slovacia".

"E tare frumos, tare bine, eu prima dată vin, dar vreu mai des să vin".

"Este frumos, ne bucurăm că şi în Moldova sunt aşa locuri pitoreşti pe care noi nici nu le ştim".

Distracţia va continua până la ora 22:00, iar preţul unui bilet de intare este 250 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu