DISTRACŢIE DE 1 IUNIE! Accesul copiilor la Grădina zoologică va fi gratuit

În prima zi de vară, în Capitală va fi marcată cu mult fast Ziua Internaţională a Copilului. Cu această ocazie, vor fi organizate un şir de activităţi dedicate micuţilor. De asemnea, copiii vor avea acces gratuit la Grădina zoologică. Anunţul a fost făcut astăzi de primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. 

Tot în data de 1 iunie la Zoo va fi inaugurată şi o "Curte Rurală" în care micuţii vor putea mângâia animale domestice. De asemnea, va fi deschis şi primul SkatePark din Moldova dar şi parcul Valea Trandafirilor în care recent au fost finisate lucrările de reparaţie. Copiii care vor merge în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului" vor putea participa la diferite activităţi creative şi educative.

Aceştia vor putea desena pe apă sau pe asfalt , vor putea admira expoziţii şi participa la un spectacol muzical. Şi Biblioteca municipală "Bogdan Petriceicu Hasdeu" promite multe surprize plăcute micuţilor. În incinta bibliotecii va fi lansat proiectul "Provocarea verii ". 

În Grădina Publică "Ştefan cel Mare" începând cu ora 11:00 vor evolua mai muţi copii de la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO. Şi în sectoarele din Capitală vor fi organizate mai multe manifestaţii cultural-artistice.

Lasă un comentariu