Distracţie cu rock şi noroi la Glastonbury! Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume a adunat sute de mii de spectatori

Embed:

Rock, noroi şi multă distracţie. Sunt ingredientele acestui sfârşit de săptămână la Festivalul de la Glastonbury, în Marea Britanie. Unul dintre cele mai cunoscute evenimente muzicale din lume a adunat şi anul acesta artişti de marcă şi sute de mii de spectatori care au înfruntat furtunile şi au stat în ploaie. 

Festivalul de anul acesta a adunat peste 200.000 de persoane, echipate cu cizme de cauciuc, pelerine şi corturi. Pe scenă au urcat pe rând artişti cu renume printre care Lily Allen, Arcade Fire, Metallica şi Lana del Rey.

Biletele s-au epuizat încă de anul trecut. Ultimele 120.000 au fost vândute în doar o oră şi jumătate, la un preţ de aproape 260 de euro fiecare.

Organizatorii spun că principala caracteristică a festivalului este libertatea. Evenimentul este foarte popular, iar anul acesta printre spectatori a fost şi celebrul actor american Bradley Cooper.

Totuşi, în acest an, două persoane și-au pierdut viața la Glastonbury. Este vorba despre o femeie de 67 de ani și un tânăr care a luat o doză excesivă de droguri.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în 1970, dar în unele perioade festivalul a avut pauze de câţiva ani şi a ajuns la cea de a 32-a ediţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu