Display-urile E-ink flexibile devin realitate - primele device-uri apar în vară

Ziarele digitale, compromisul perfect între cele de hârtie şi cititul presei pe tabletă, vor deveni realitate în acest an. LG a început producţia unor display-uri E-ink flexibile, care vor ajunge pe piaţă în vara acestui an.

Compania sud-coreeana LG nu a făcut până acum un anunţ oficial, dar presa asiatică a oferit deja detalii importante cu privire la display-urile digitale flexibile, potrivit hit.ro, cu referire la The Verge.

Display-urile E-ink flexibile au o grosime de numai 0,7 mm şi o dimensiune de 6 inci cu o rezoluţie de 1024x768. Nu au aceeaşi flexibilitate ca hârtia de ziar, dar se pot îndoi la 40 grade. Testele realizate de LG demonstreaza şi că noua tehnologie este rezistentă. Display-urile au fost "scăpate" de la o înălţime de 1,5 metri şi au fost bătute cu ciocane de cauciuc fără să sufere avarii.

LG se pare ca a reuşit să fie prima companie care aduce astfel de display-uri E-ink flexibile, dar până la sfârşitului anului şi Samsung ar putea introduce smartphone-uri cu ecrane flexibile, folosind o tehnologie similară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu