DISPERARE! Adolescenta din Hârbovăţ, Anenii Noi, DE NEGĂSIT. Sute de poliţişti au reluat căutările

Embed:

(UPDATE 20:40) Poliția informează că căutările fetei de 18 ani, dispărută acum 12 zile, desfășurate pe teritoriul Anenii Noi, s-au finisat fără nici un rezultat.

Acțiunile de căutare ale fetei continuă, fiind desfășurate măsuri speciale de investigație și procesual penale pentru identificarea tuturor circumstanțelor acestui caz.

Aproximativ 200 de persoane, între care 100 de carabineri şi poliţişti, au reluat, astăzi, căutările adolescentei din satul Hârbovăţ, Anenii Noi.

Tânăra de 18 ani a plecat de acasă acum două săptămâni, după ce ar fi picat o probă de BAC.

Oamenii legii au dislocat grupurile într-o zonă încă neexploatată de ei, unde ar avea informaţii că se află adolescenta.

"Acordăm atenţia la telefonul mobil, îmbrăcămintea persoanei în care se afla în momentul în care a dispărut. - Este dificil?- Nicidecum nu, pentru noi nu."

Căutările au loc pe o rază de patru kilometri din locul unde fata a făcut ultimele apeluri de pe telefonul ei.

"Timp de două zile, sau chiar 24 de ore, dacă ar fi fost în apă, corpul acesteia ar fi ieşit la suprafaţă. Dar continuăm să căutăm. Unde este mai adânc se lucrează cu scanerul", a spus scafandrul Ilie Topal.

La căutări participă şi tatăl vitreg al fetei, care a revenit de la muncă din Israel, după ce aflat despre dispariţia acesteia.

Bărbatul nu a vrut să vorbească în faţa camerei, dar ne-a spus că nu au certat-o niciodată pentru note proaste.

Părinţii exclud varianta că fata lor şi-ar fi pus capăt zilelor şi cred că ea se ascunde undeva ori a fost răpită. Mama ei regretă că nu a anticipat lucurile.

"În rezultatul tuturor analizelor efectuate, în rezultatul tuturor informaţiilor acumulate pe cazul dat s-au reluat căutările pentru a stabili inclusiv locul aflării
persoanei, dar şi a unor lucuri, bunuri, ceea ce ar ajuta ancheta", a spus sef Ip Anenii Noi, Valeriu Codreanu.

Potrivit statisticilor, în primele şase luni aproape 400 de copii au fugit de acasă, cu 65 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă din 2017.

Potrivit statisticilor, în primele şase luni ale anului aproape 400 de copii au fugit de acasă. Cifra este cu 65 mai mare aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit poliţiştilor, principalele motive invocate de copii fugari sunt conflictele familiale, alegerile lor dar şi condiţiile anevoioase. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu