DISCURSURI AGRESIVE şi fără idei clare de dezvoltare a ţării. PAS şi PPDA s-au lansat în campanie cu mesaje pline de ură şi atacuri la persoană

Mesaje pline de ură, atacuri la persoană şi fără acțiuni pentru a soluționa problemele oamenilor. Este tactica abordată de binomul PAS-PPDA, pentru a se lansa în campania electorală la parlamentarele de luna viitoare. Liderul PAS, Maia Sandu, este cea care a dat tonalitatea discursurilor agresive. Retorica distructivă a fost preluată, pe rând, de candidaţii binomului. 

Candidaţii PAS-PPDA s-au întâlnit în faţa Parlamentului, loc râvnit de pretendenţi ai blocului pe lista căruia sunt mulți șomeri. În toate discursurile ţinute, aceştia au vorbit despre hoţi şi bandiţi, dar au evitat să vină cu idei clare de dezvoltare a ţării.

"O gașcă de bandiți și de hoți își bate joc de cetățenii acestei țări. Acești hoți fac ce vor din țara noastră, timpul lor s-a scurs", a menţionat Maia Sandu, candidat în circumscripţia 50.

Cu un limbaj departe de a se încadra în limitele decenţei a venit şi preşedintele PPDA, Andrei Năstase: "Prezenta noastra la vot în număr mare este lovitura fatală pe care poporul nostru umilit, stăpânit cu cinism, ură și cruzime o poate da ultimei redute a mafiei și oligarhiei instituționalizate".

Nici ceilalţi candidaţi ai blocului nu s-au remarcat prin idei clare şi promisiuni realiste. În schimb au lasat atacuri şi chiar au utilizat un limbaj indecent.

"Oare noi suntem "bâdle" proaste şi ascultătoare? Oare nouă ne este indiferent unde şi cum vor trăi copiii noştri?", a precizat Alexandru Slusari, candidat în cirscumscripţia 28.

"Noi suntem cu toţii determinaţi să dăm un şut, ştiţi voi unde, acestor bandiţi, acestor hoţi. Să nu avem un curcan care stă vizavi suspendat şi care se plimbă de cinci, şase ori prin vacanţe şi se hodineşte", a declarat Igor Grosu, candidat în cirscumscripţia 20.

Nu este singurul caz în care candidaţii binomului PAS-PPDA lansează acuzaţii şi ameninţări. Ultima dată, candidatul la parlamentare din partea PAS-PPDA, Octavian Ţîcu, a promis să rupă capul oricui care va încerca să vină cu manipulări la adresa opoziţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu