Dirk Dowitzki a devenit al şaselea cel mai bun marcator din NBA. Câte puncte are la activ

Performanţă istorică pentru Dirk Dowitzki. Germanul echipei Dallas Mavericks l-a depăşit pe Shaquille Oneal şi a devenit al şaselea cel mai bun marcator din liga nord-americană de baschet. 

Dirk Nowitzki a marcat 22 de puncte în partida dintre Dallas Mavericks şi Brooklyn Nets şi a ajuns la 28.597 de puncte înscrise în carieră. Astfel, germanul l-a depăşit pe Shaquille Oneal şi a urcat pe locul şase în topul celor mai buni marcatori din istoria ligii nord-americane de baschet.

Totuşi, echipa lui Nowitzki nu a avut un meci uşor cu Brooklyn Nets. Dallas Mavericks a obţinut victoria abia după over-time, scor 119-118.

Într-un alt meci, cea mai în formă echipă din liga nord-americană de baschet, Golden State Warriors a obţinut a 27-a victorie din 28 de meciuri disputate în acest sezon. Campioana în exerciţiu a umilit pe teren propriu Utah Jazz. Golden State Warriors a câştigat trei sferturi şi s-a impus până la urmă cu 103-85.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Klay Thompson, care a marcat 20 de puncte, iar echipa sa Golden State a ajuns la 31 de meciuri consecutive fără îngere pe teren propriu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu