Directorul Spitalului din Făleşti povesteşte despre moartea lui Sorin Paciu şi de ce tânărul nu a putut fi salvat VIDEO

Embed:

Membrii comisiei de anchetă în cazul morţii lui Sorin Paciu continuă audierile la Făleşti. Până la această oră, au fost luaţi la întrebări medicii de la Spitalul Raional, dar şi mai mulţi foşti angajaţi ai Comisariatului de Poliţie, demişi în urma acestui incident.

După ce a fost audiat de membrii comisiei, directorul Spitalului Raional Făleşti a povestit despre cele întâmplate pe 23 decembrie şi în faţa camerelor. Potrivit lui, instituţia pe care o conduce a anunţat imediat poliţia şi Ministerul Sănătăţii despre acest caz. Totodată, medicul spune că spitalul era dotat cu echipament şi medicamente, doar că Sorin Paciu nu a mai putut fi salvat.

"Situaţia pacientului era extrem de gravă, glontele a fost extras, a fost găsit în burtă. Trauma era foarte gravă, au început procesele de peritonită, de intoxicare a organismului. Trauma era incompatibilă cu viaţa", a declarat Vladimir Osman, directorul Spitalului raional Făleşti.

A fost audiat şi şoferul care l-a transportat la spital pe Sorin Paciu, însă bărbatul a refuzat să discute cu jurnaliştii.

"Nu am fost eu la vânătoare. Nu cunosc nimic", a spus şoferul.

Sorin Paciu a murit, după ce a fost împuşcat din imprudenţă, în timpul unei partide de vânătoare, organizată în Rezervaţia "Pădurea Domnească" şi la care au participat mai mulţi demnitari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu