Directorul Samsung: Compania va plăti fiecărui lucrător îmbolăvit de CANCER în timpul lucrului, compensațiuni până în 2028

Compania Samsung Electronics Co. și-a exprimat scuzele într-o declarație oficială privind cazurile de îmbolnăviri de cancer a lucrătorilor săi.
Aceștia căpătau boala în urma antrenării în producția semiconductoarelor și ale display-urilor anunță Korea Bizwire.
Investigațiile în acest sens au început încă în 2007 când mai multe persoane din staff au murit după ce au făcut leucemie. Alte persoane care au avut de suferit boli autoimune au cerut companiei compensări și scuze, dar și luarea măsurilor în sensul prevenirii îmbolnăvirilor.
 
Mai devreme comisia care a participat la judecată din partea Samsung, a înaintat propunerea de plăti câte 132 de mii de dolari fiecarui bolnav.
 
Samsung Electronics nu a controlat în totalitate riscurile pentru sănătate în departamentul de producere a semiconductoarelor și display-urilor. Astăzi vrem să ne cerem scuze de la lucrătorii, care suferă de boli căpătate în timpul serviciului, și de la familiile acestora, a menționat Kim Ki Nam, directorul companiei.
 
"Samsung Electronics nu a controlat în totalitate riscurile pentru sănătate în departamentul de producere a semiconductoarelor și display-urilor. Astăzi vrem să ne cerem scuze de la lucrătorii, care suferă de boli căpătate în timpul serviciului, și de la familiile acestora", a menționat Kim Ki Nam, directorul companiei.
 
Deadline-ul de plătire a compensațiunilor este 31 octombrie 2028.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu