Directorul FBI spune de ce TREBUIE SĂ ACOPERIM camerele WEB ale calculatoarelor

Directorul FBI a lansat un avertisment privind camerele web ale calculatoarelor. Mai precis, James Comey le recomandă oamenilor să acopere camerele, pentru a elimina periculo de a fi spionați de la distanță.

Deși pot fi utile, camerele web ale calculatoarelor ar trebui să fie acoperite atunci când nu sunt folosite.

"Există câteva lucruri pe care ar trebui să le facem, iar acesta este unul dintre ele. Dacă mergeți în orice birou guvernamental, veți vedea că toți avem aceste camere care stau deasupra monitoarelor. Ele au un capac protector, care poate fi așezat peste lentila camere. Poți acoperi camera pentru a nu fi accesată de alți oameni. Cred că este un lucru bun", a declarat James Comey, potrivit The Independent.

Acoperind lentila, oamenii nu mai sunt în pericol de a fi spionați de la distanță fără să fie, după ce hackerii le accesează camera.

Directorul FBI nu este singurul care face acest lucru, ci și fondatorul Facebook. Mark Zuckerberg a dat în vileag acest lucru, fără să-și dea seama, după ec a postat o fotografie în care i se vede și laptopul. Acesta avea bandă adezivă peste camera web.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu