Directorul CFM şi deputatul Lilian Carp, "prinşi" la dicuţii de suflet în parc

Deputatul Blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” Lilian Carp a fost surprins, astăzi, având o discuție cu directorul Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală.

Despre întâlnirea celor doi a scris pe facebook şi a postat o poză, socialistul Grigore Novac. Acesta consideră că astfel de acțiuni știrbesc din imaginea actualei guvernări.

"Interesant tablou de dimineață. Însă pe lîngă toate acestea, aș recomanda partenerilor din majoritatea parlamentară, să se abțină de la astfel de întîlniri cu elemente corupte cum ar fi domnul Topală. Astfel de acțiuni știrbesc din imaginea actualei guvernări.

Chiar dacă la astfel de întîlniri participă domnul Carp care pretinde că este moralitatea națiunii și periodic ne citește lecții în stilul său", a scris Grigore Novac pe Facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că recent, deputatul Lilian Carp a declarat că unii angajaţii de la "Calea Ferată", de la nodul feroviar din Bender, ar vinde ilegal metale, printre care aluminiu şi cupru. În afacere ar fi implicate chiar şi persoane cu funcţie de conducere.

 

CITEŞTE ŞI: Lilian Carp: Unii angajaţi de la Calea Ferată ar vinde ilegal metale

Lasă un comentariu