Directorul CCCEC: PD a avut cele mai mari probleme pe urma desemnării mele în funcţie VIDEO

Embed:

Directorul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, Viorel Chetraru, susuţine că Partidul Democrat este cel care a avut cele mai multe probleme pe urma desemnării sale în funcţie. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika, de la Publika TV.

"Din momentul în care am fost angajat în această funcţie, PD a avut cele mai mari probleme, pentru că şi-a asumat responsabilitatea. Mereu am activat după principiul 'бей своих, чтобы чужие боялись' (n.r. Trad. din l. rusă: bate-i pe ai tăi, ca să se teamă cei străini)", a subliniat acesta.

Totodată, şeful CCCEC a menţionat că amestecul politicului este însăşi desemnarea unei persoane într-o funcţie de stat de către un partid. "Desemnarea pe principii politice din start politizează instituţia în faţa societăţii", a explicat directorul instituţiei.

Deşi spune că-şi doreşte ca Centrul Anticorupţie să fie depolitizat, totuşi, Viorel Chetraru nu crede că elita politică va merge până la capăt.

Amintim că, directorul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei a declarat astăzi că a făcut o greşeală mare atunci când a acceptat acest post. Chetraru a menţionat că a fost numit în funcţie de către un partid politic, fapt ce nu i-a permis să-şi promoveze ideile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu