Diplome, medalii și avansări în grad cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului vamal

Sala de festivități a Aparatului Central a devenit astăzi neîncăpătoare pentru zeci de angajați ai instituției, care au primit distincții cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului vamal. Aceștia au fost menționați cu mulțumiri, diplome ale Serviciului Vamal, Ministerului Finanțelor și Guvernului, medalii și avansări în grad.

La ceremonie au participat ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, Directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța și Înaltul Consilier UE în domeniul vamal, Rosario de Blasio.

În alocuțiunea sa, ministrul Octavian Armașu a adresat felicitări cu ocazia marcării a 27 de ani de la fondarea uneia dintre primele instituții ale Republicii Moldova. Ministrul Finanțelor a apreciat progresele înscrise de autoritatea vamală și și-a exprimat disponibilitatea susținerii tuturor inițiativelor menite să apere interesele economice ale statului.

La rândul său, Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie le-a mulțumit celor prezenți pentru responsabilitatea și dedicația cu care își îndeplinesc atribuțiile de serviciu. De asemenea, șeful Vămii a evocat importanța conjugării eforturilor pentru realizarea tuturor proiectelor de modernizare instituțională.

Cu un mesaj de felicitare a venit și șeful Fiscului, Serghei Pușcuța, care menționat importanța consolidării parteneriatului dintre Vamă și Fisc, astfel încât să fie asigurată colectarea integrală a veniturilor la bugetul de stat.

Felicitări au fost adresate și de către Înaltul Consilier UE în domeniul vamal, Rosario de Blasio. Acesta a mai subliniat că, deși nu are împliniți încă trei ani de când consiliază Serviciul Vamal, totuși, a remarcat un progres semnificativ în activitatea instituției.

Festivități de conferire a distincțiilor au avut loc și în incintele celor trei birouri vamale, cu participarea conducerii Serviciului Vamal. Mesajele de felicitare adresate colegilor din teritoriu au conținut mulțumiri pentru contribuția adusă la edificarea unui sistem vamal modern, precum și îndemnul de asigurare a unei conduite profesionale ireproșabile.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu