Dinamo Tbilisi - Milsami Orhei, scor 2:0

Embed:

Debut cu stângul pentru Milsami în cupele europene! Echipa din Orhei a pierdut cu 0-2 în faţa formaţiei Dinamo Tbilisi, în turul primei etape preliminare din Liga Europei. Returul va avea loc pe 7 iulie pe stadionul central din Orhei.

Milsami Orhei
a debutat cu o înfrângere în Cupele Europene! Echipa din Moldova a pierdut cu 0-2 meciul din primul tur al Ligii Europei jucat în deplasare cu Dinamo Tbilisi, care a fost încurajată din tribunele stadionului Boris Paichadze de 15 mii de spectatori.

Gazdele au început meciul mai motivaţi şi au deschis repede scorul. În minutul 4, Nika Kvekveskiri a marcat pentru 1-0. În afară de faza golului, prima repriza a fost una echilibrata, cu puţine ocazii la ambele porţi. La Milsami s-a evidenţiat Claudiu Ionescu, care a fost aproape de a marca în câteva rânduri, însă la cea mai importantă fază a trimis balonul în bară.

În a doua parte tot georgienii au fost cei care au ieşit primii la rampă. O ocazie mare pentru Dinamo în minutul 62 i-a aparţinut lui Roberthino, care a trimis mingea în plasa laterală. Însă a mărit scorul pe tabelă Irakli Lekvatadze, care a marcat în minutul 71, profitând de greşeala lui Ghenadie Ochinca, recent achizitionat de la Academia.

Scor final 2-0. Returul va avea loc pe 7 iulie la Orhei. Pentru Dinamo Tbilisi acest meci va fi primul în Moldova după o pauză de 11 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu