Dinamo Moscova şi FC Krasnodar nu au milă faţă de adversari. Formaţiile sunt lideri în Campionatul Rusiei

Embed:

Dinamo Moscova şi FC Krasnodar sunt într-o formă bună înainte de returul play-off-ului din Liga Europei. Cele două formaţii au învins uşor adversarii din etapa a cincea a Campionatului Rusiei.

Dinamo Moscova a obţinut a treia victorie consecutivă în Campionatul Rusiei după ce a învins pe teren propriu nou-promovata Ural cu scorul de 2-0.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Alexei Ionov. Mijlocaşul rus şi-a trecut în cont dubla la finalul primei reprize, stabilind scorul final. Echipa oaspete a evoluat din minutul 69 în inferioritate numerică, după ce Pablo Fontanello a primit al doilea galben.

Dinamo Moscova a acumulat 12 puncte în urma acestei victorii şi este pe locul doi în clasament. De partea cealaltă, Ural nu a obţinut nicio victorie în primele cinci etape din campionat şi este pe poziţia a 13-a, cu un singur punct.

Într-un alt meci, FC Krasnodar a învins în deplasare formaţia Torpedo Moscova cu scorul de 3-0. Oaspeţii au marcat toate golurile în repriza secundă. Vladimir Bîstrov a deschis scorul în minutul 62, iar peste două minute Wanderson a marcat pentru 2-0. Rezultatul final a fost stabilit de Mauricio Pereira, în prelungiri. FC Krasnodar a urcat pe locul patru, având 11 puncte. Torpedo Moscova este pe poziţia a 11-a.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu