Dinamo MAI s-a impus cu 3-0 în fața echipei școlii sportive Nr.12 din Vadul lui Vodă

Embed:

Dinamo MAI are o evoluție bună în acest sezon. În cadrul etapei a șasea a campionatului național formația din Capitală s-a impus fără emoții cu 3-0 în fața echipei școlii sportive Nr.12 din Vadul lui Vodă.

Dinamoviștii au început în forță partida și s-au impus în primul set cu scorul de 25-11.
Tinerii voleibaliști din Vadul lui Vodă au revenit în setul secund și au echilibrat jocul, dar Dinamo a câştigat cu scorul de 25.20.

"Fiecare meci este greu pentru că noi suntem debutanțI în acest sezon și nu este ușor să ne deprindem. Noi suntem în proces de deprindere. Obiectivul nostru este să căpătăm cât mai multă experiență, să arătăm că suntem bărbați și că nu degeaba debutăm în acest campionat", a menţionat Ion Arseni, jucător la şcoala sportivă Nr.12 Vadul lui Vodă.

"Partida a fost pentru băieți o experiență. A fost un meci cam dificil din cauza că adversarul este mai experimentat. Băieții au trebuit să treacă de anumite bariere, pentru a nu se teme și a juca așa cum pot", a precizat Valeriu Cojoca, antrenor la şcoala sportivă Nr.12 Vadul lui Vodă.

Setul trei a rămas la discreția dinamoviștilor, care s-au impus lejer, scor 25-14.

"A fost o partidă ușoară. Antrenorul a oferit o șansă jucătorilor tineri de a se afirma. Jucătorii tineri au făcut o figură frumoasă", a declarat Igor Reabciuc, căpitan Dinamo MAI.

După șase partide disputate, Dinamo MAI se află pe locul doi în clasament.

În celelalte partide ale etapei, Tighina a dispus pe teren propriu de UTM-Politeh cu scorul de 3-0, iar USM a învins cu același scor în deplasare pe Dinamo Tiraspol.

Tighina a înregistrat șase victorii la rând și este liderul clasamentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu