Dinamo-MAI Chişinău a primit cupa și medaliile pentru victoria în Campionatul Național de volei masculin

Embed:

Echipei Dinamo-MAI Chişinău i-au fost înmânate distincțiile de rigoare - cupa și medaliile - pentru victoria în Campionatul Național de volei masculin. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din Chișinău.

Trofeul a fost înmânat de Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan care a anunţat că în sezonul următor dinamoviștii chișinăuieni s-ar putea alinia la startul Campionatul României.

"Cred că vom participa în Campionatul României, ceea ce va aduce plusvaloare nu doar echipei noastre, ci şi (echipei naționale a) Republicii Moldova", a spus ministrul MAI, Alexandru Jizdan. 

"Deocamdată nu avem o poziţie clară. Mai întâi să ne accepte. Există nişte discuţii cu Federaţia din România. Va fi destul de dificil, dar nu este exclus", a spus antrenorul Dinamo-MAI Chişinău, Valentin Pereu. 

"Băieţii sunt foarte fericiţi. A fost un campionat destul de greu, dar împreună, cu susţinere din toate părţile, am ajuns la rezultatul pe care îl avem la ziua de azi", a declarat căpitanul Dinamo-MAI Chişinău, Mihai Voleanschi. 

La ceremonia de premiere au fost prezenţi şi suporterii echipei dinamoviste, care au încins atmosfera.

Echipa de volei masculin din cadrul clubului Dinamo-MAI a fost fondată în anul 2011.

De atunci și până în prezent dinamoviştii au cucerit 4 titluri de campioni naționali.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu