Dinamo Chişinău a suferit prima înfrângere din acest sezon

Embed:

Campioana Moldovei la volei masculin, Dinamo Chişinău a suferit prima înfrângere din acest sezon. Formaţia din capitală a pierdut meciul de pe teren propriu cu principala rivală la titlu, Dinamo Tiraspol.

Dinamo Chişinău conducea cu 2-1 după trei seturi, însă a fost învinsă la final cu scorul de 3-2. În setul decisiv, formaţia din stânga Nistrului s-a impus cu 15-13.

"În primul rând, a învins echipa cea mai puternică. Băieţii au arătat că au caracter în setul cinci. În al doilea rând, fiecare echipă şi-a dorit victoria. Au luptat pentru fiecare minge. Nu s-a primit câte ceva la noi în setul doi şi trei, dar ne-am mobilizat şi am învins în setul patru şi cinci", a declarat antrenorul Dinamo Tiraspol, Vadim Socolan. 

"Întotdeauna setul cinci este ca o loterie. Poate câştiga orice echipe. Cu părere de rău de data asta am pierdut. A fost doar primul meci, dar urmează partida retur. Cred că în etapa finală a campionatului vom vedea cine este mai bun", a menţionat jucătorul Dinamo Chişinău, Dinu Boguţă. 

Dinamo Tiraspol a obţinut a patra victorie consecutivă şi este lider incontestabil în Campionatul Moldovei.

Dinamo Chişinău ocupă locul trei, însă are cu un meci mai puţin disputat decât prima clasată.

Într-un alt meci al etapei a patra, echipa Universităţii de Stat a suferit o nouă înfrângere. De această dată, USM a pierdut meciul de pe teren propriu cu formaţia Şcolii Sportive din Tighina, scor 0-3.

În Campionatul Naţional de volei masculin participă în acest sezon şapte echipe.

La finalul acestei luni, campioana Dinamo Chişinău şi deţinătoarea Cupei, Dinamo Tiraspol se vor duela pentru Supercupa Moldovei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu