Dinamo Chişinău a pierdut pe teren propriu meciul cu Dinamo Tiraspol

Embed:

Gata cu vacanţa! Campionatul Naţional de Volei s-a reluat după o pauză de trei săptămâni. Returul a început, în capitală, cu derby-ul dintre Dinamo Chişinău şi Dinamo Tiraspol. Echipa din stânga Nistrului s-a impus uşor cu socrul de 3-0.

În primul meci al anului, învingători au devenit tiraspolenii, care s-au impus fără drept de apel în faţa echipei gazdă cu scorul de 3-0.

Formaţia din stânga Nistrului şi-a asigurat victoria după ce a câştigat toate cele trei seturi cu 25-21, 25-20 şi 25-20. În meciul tur, disputat în toamnă la fel mai buni au fost cei din Tiraspol, care au învins cu 3-2.

"Nu ne-am aşteptat că va fi atât de uşor, ne aşteptam la o luptă mai mare. Dinamo Chişinău a greşit mai mult ca noi, din această cauză echipei noastre i-a fost uşor", a spus căpitanul Dinamo Tiraspol, Vadim Iarski.

Supăraţi din cauza înfrângerii usturătoare, jucătorii formaţiei Dinamo Chişinău au refuzat să comenteze evoluţia lor în meciul cu tiraspolenii.

În celelalte partide ale etapei, Bugeac Comrat a pierdut pe teren propriu în faţa echipei care reprezintă Şcoala sportivă din Tighina cu 0-3, iar echipa Universităţii de Stat a pierdut surprinzător în deplasare în faţa formaţiei Microinvest Cahul, scor 2-3.

Ultimul meci al etapei se va desfăşura, duminică, la Tiraspol între echipa locală Automobilist şi liderul campionatului, Speranţa Găgăuzia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu